Despre noi

15+ Ani Experienta

Avem peste 15 ani experienta in domeniul serviciilor funerare in Judetele Calarasi, Buzau, Prahova si Ilfov.

Peste 20 de masini

Avem o flota de peste 20 de masini funerare pregatite si autorizate DSP pentru a va ajuta cu servicii funerare in cel mai scurt timp.

30+ Angajati

Avem peste 30 de angajati care sunt bine pregatiti pentru a va oferi consultanta si servicii calitative.

Servicii funerare profesionale

Servicii Funerare din 2007

Agenția Funerară Ieftin este o companie fondată în anul 2007 și de atunci noi ne-am dezvoltat continuu, deschizând numeroase puncte de lucru, laboratoare și depozite, devenind astfel una dintre cele mai complexe și serioase firme de servicii funerare. Deținem toate autorizațiile, avizele și competențele necesare.

Prin experiența dobândită putem spune că suntem alegerea corectă pentru a duce la capăt cu demnitate și decentă un serviciu funerar. Ne adresăm oricărei clase sociale și ne putem adapta de la un buget restrâns până la cele mai înalte exigențe profesionale. Personalul firmei se remarcă prin educația lor, onoarea meseriei și compasiunea față de familie.

Servicii complete funerare

Istoria noastra

2007 - Inceputul Nostru

2009 - Ne extindendem in judetul Buzau

2012 - Ne extindem in judetele Prahova si Ilfov

2015 - Deschidem restaurant si capela

Te intrebi ce spun clientii?

Avem nota 5.00/ 5.00 din 98 de review-uri pe Google.

Firma oferă non-stop servicii prompte și de calitate superioara. Personal empatic, atent și serviabil. Paleta de servicii oferita este completă. Adresați-vă cu încredere și veți primi instant sprijinul și serviciile de care aveți nevoie.

Jeni Dinu
Review Google

Profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, plini de compasiune, empatici. Ce poti cere mai mult?! Multumim Costin, Mihai si echipei tale! Multumim mult!

Luminita Popescu
Review Google

Serviciile oferite au fost de înaltă calitate. Am apreciat cu adevărat modul în care au fost îndeplinite toate cerințele noastre. Recomand cu încredere această companie pentru servicii funerare

Georgiana Munteanu
Review Google
Suna acum!